Posted: Wed September 18 6:54 AM PDT  
Member: nmapcruise nmapcruise

Conan NetEntiltä on jännittävä jättipottipelit, joka tarjoaa useita voittomahdollisuuksia, kuten Mysteerisymboleita ja Scattereita. Panostaminen alkaa 0,20 dollarista per pyöräytys, ja sitä voidaan säätää tarpeidesi mukaan.

Tämä miekkaa heiluttava raakalainen on saattanut katkaista enemmän päitä kuin koko barbarikansan heimo, mutta hän näyttää tässä videokolikkopelissä myös armeliaamman puolensa. Täynnä täysipinoisia symboleita, Tower- ja Battle Wilds -toimintoja, Thoth Amon -kertoimia, Linkitettyjä rullia ja runsaasti palkintoja, tämä on online-kolikkopeli, jota et ihan heti unohda!

Symbolit

NetEntin Conan-kolikkopeli saa inspiraationsa ikonista pulp-fiktiosta ja lupaa ilahduttaa toimintafaneja. Upeita grafiikoita, kiehtovaa tarinankerrontaa ja huipputeknisiä pelimekaniikkoja esittelevä peli herättää hänen seikkailunsa eloon keloilla!

Tässä kolikkopelissä on 24 kiinteää voittolinjaa, jotka maksavat molempiin suuntiin, ja siinä on alhaisarvoisia symboleita, kuten leijona, lintu ja käärme, sekä kolme korkeampiarvoista symbolia, jotka esittävät Valeriaa, Thoth-Amonia ja itse barbaaria mahdollisina korkeampiarvoisina hahmoina. Standardivoittoja, jotka voivat olla jopa 5,5-kertaisia panokseesi verrattuna, on mahdollista saada yhdistämällä kuusi roistoikonia mille tahansa voittolinjalle; bonusominaisuudet voivat tarjota vielä suurempia voittoja!

Mysteerisymbolit, joita edustavat käärmeet, voivat ilmestyä täysin pinottuina keloille 3 ja 4, aktivoiden Mysteerikertoimen ominaisuuden, jossa voidaan myöntää satunnaisia kertoimia jopa seitsemän kertaa. Lisäksi, kun ne yhdistetään Tower- tai Battle-wildeihin, ne laukaisevat Thoth Amonin.

Voittolinjat

Jos rakastat Arnold Schwarzeneggerin toimintatähtiä, Conan Barbaaria, niin et tarvitse etsiä enää. Tämä NetEnt-peli on juuri sinulle. Pelin 24 voittolinjaa maksavat molempiin suuntiin ja Linkitetyt Rullat tarjoavat useita mahdollisuuksia voittokombinaatioihin, lisäksi huikea enimmäispalkinto on 2,016-kertainen panokseesi verrattuna. Pelissä voi pelata eri laitteilla, mukaan lukien matkapuhelimilla ja tableteilla.

Voitto-taulukko on helppo selata, ja panosvaihtoehdot vaihtelevat 0,20 kolikosta aina 200 kolikkoon per pyöräytys - täydellinen sekä pihisteleville että suurille pelaajille!

Pääsymbolit sisältävät hahmoja kuten Conan ja hänen arkkivihollisensa Thoth Amon, sekä välineitä kuten miekka ja kiipeilykoukku. Mukana ovat myös kiviset pylväät, jotka ympäröivät keloja, sekä keskiaikaisen näköiset rakennukset, jotka vievät sinut syvemmälle toimintaan. Lisäksi kolme ilmaiskierrosmoodia - Tower Wilds, Battle Wilds ja Mystery Multipliers - lisäävät monimutkaisuutta ja voittopotentiaalia tähän monimutkaiseen mutta nautittavaan kolikkopeliin.

Bonus-kierrokset

Conan on viihdyttävä ja jännittävä peli, jossa on erinomainen teema ja upeita ominaisuuksia, tarjoten enimmäispalkinnon, joka on 2,016-kertainen panoksesi. Yhdistä symboleita voittolinjoilla, jotka maksavat molempiin suuntiin suurista palkinnoista! Lisäksi on olemassa kolme erilaista ilmaiskierrosbonusta yhdessä erinomaisen Thoth-Amon-ominaisuuden kanssa, jotka lisäävät voittomahdollisuuksia entisestään.

Visuaalisesti upea nettikolikkopeli, tämä toiminta-hero-teemainen nettikolikkopeli esittelee hämmästyttäviä visuaaleja, jotka elävöittävät heidän maailmaansa upeilla grafiikoilla. Lisäksi sen intuitiivinen muotoilu tekee pelistä helpon pelaajien navigoitavaksi.

Tämä peliautomaatti tarjoaa monia ominaisuuksia ja sen mekaniikkojen ymmärtäminen saattaa viedä aikaa, mutta sen suunnittelu ja ääniraita tekevät siitä miellyttävän kokemuksen. Vaikka sen voitto-osuus ei ehkä vertautuisi suotuisasti muihin NetEnt-peleihin, se on silti pelin arvoinen!

RTP

Conan tarjoaa korkealaatuisen pelielämyksen, joka maksaa useita kertoja panoksesi koon, kun samankaltaisia symboleja ilmestyy voittolinjalle, sekä lisäbonuksia ja vaihtoehtoja, jotka pitävät pelin jännittävänä ja palkitsevana.

Tämä 6-kelainen, 24-voittolinjan kolikkopeli tarjoaa pelaajille panostusvaihtoehtoja 20 pennistä aina 200 puntaan per pyöräytys, ja siinä on kolme ilmaiskierrosominaisuutta sekä Linked Reels -ominaisuus, joka mahdollistaa kelojen yhdistämisen jokaisella ilmaiskierroksella.

NetEntin visuaalisesti vaikuttava online-kolikkopeli vie sinut Conanin legendaariseen maailmaan. Tutki salaperäisiä maita samalla kun taistelet villejä hahmoja vastaan rikkauksien puolesta tässä toimintaa täynnä olevassa seikkailussa! Kolme bonuspyöräytystä ja kaksi erilaista laajenevaa wild-symbolia sisältävä peli vie varmasti mielikuvituksesi mukanaan.
 


RSS Feed

Permalink

Comments

Please login above to comment.